Food Makers workshop
Food Maker har nøje sammensat en workshop til jer, der understøtter madaktiviteter for ungemålgruppen. Workshoppen er et gratis tilbud, der kan tilpasses jeres praksis. Normalvis afvikles workshoppen i en fysisk udgave, der indeholder en praktisk del, men på grund af den nuværende corona-situation, tilbyder vi i stedet en digital udgave formet som et webinar. Uanset praktikken omkring workshoppen er vores ønske at videreformidle vores erfaringer og give jer inputs og værktøjer til spirende eller allerede eksisterende madaktiviteter. I Food Maker ved vi, hvordan madglæde og fællesskab kan være med til at fremme unges sundhed og trivsel, og det er netop den viden, workshoppen tager udgangspunkt i.
Til Food Makers workshop får I:
- En introduktion til Food Makers univers.
- En metodisk og praktisk gennemgang af, hvordan vi i Food Maker afvikler aktiviteter.
- Nye værktøjer og viden om facilitering til at styrke jeres aktiviteter.
- Praktiske øvelser og viden om, hvordan madglæde og fællesskab kan skabe gode madaktiviteter.
Er workshoppen noget for jer?
Hvis I arbejder med unge, kan vi med stolthed i stemmen sige, at workshoppen er noget for jer. Vi har igennem årene tilpasset vores arbejdsgange og -metoder for at sikre kvalitet i de afholdte aktiviteter. Resultatet er, at de unge får gode oplevelser i fællesskab og kommer igen og igen. Vores formål med workshoppen er at give vores viden og erfaringer videre til jer, så I kan lade jer inspirere og anvende nogle af de præsenterede greb i jeres praksis. Workshoppen afholdes for alle, der er interesseret. Det er derfor ikke et krav, at I på forhånd afholder madaktiviteter.
Tidligere har vi afholdt workshops for:
- Uddannelsesinstitutioner, der vil bruge madlavning som social aktivitet til at skabe bedre trivsel og fællesskab.
- Medarbejdergrupper, der ønsker at bruge madaktiviteter i deres arbejde.
- Frivillige foreninger, der har en madklub eller skal til at starte en.
- Frivillige foreninger, der bruger madlavning som samlingspunkt.