Your address will show here +12 34 56 78

Food Maker Puljen

Er du mellem 16-28 år? Har du en idé til en fed madaktivitet, som du mangler støtte til? Så er du kommet til det rette sted! 

Food Maker Puljen giver dig og alle andre unge i landet mulighed for at søge penge til præcis den madaktivitet, I måtte have lyst til at holde. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor stor eller lille aktiviteten skal være. 

Madaktiviteten skal afholdes af unge og for unge, og derudover skal din aktivitet leve op til Food Makers kriterier for aktiviteter. Hvis du har brug for hjælp til din ansøgning eller har spørgsmål til processen, er du velkommen til at skrive eller ringe til os på 4185 7759. Vi er altid friske på at hjælpe! 

OBS: Food Maker Puljen stopper den 1/2-2021.
  • Text Hover
Trin 1: Ansøgning

Start med at læse kriterierne. De skal være opfyldt for, at vi kan acceptere din ansøgning. Når du har læst kriterierne, kan du udfylde ansøgningsskemaet.
  • Text Hover
Trin 2: Feedback

Efter modtagelsen af din ansøgning vil Food Maker drøfte din idé og afgøre, hvorvidt din ansøgning kan godkendes.
  • Text Hover
Trin 3: Aktivitet

Din aktivitet kan skydes i gang!

Kriterier for aktiviteter

Aktiviteten skal indeholde madglæde, fællesskab og fælles madlavning

Food Makers aktiviteter fokuserer på at sprede madglæde. Derfor er det vigtigt, at din aktivitet giver lyst til at lave mad, lære andre unge noget nyt og samtidig skaber et hyggeligt fællesskab.

Der må ikke tjenes penge på aktiviteten, og det skal være gratis at deltage*

Du må ikke tjene penge på din aktivitet, da en aktivitet, der er støttet af Food Maker, skal være båret af frivillighed. Ligeledes skal det være gratis at deltage i aktiviteten, og alle, der har lyst, skal have mulighed for at deltage.

Aktiviteten skal afholdes af unge for unge

Food Makers målgruppe er unge i alderen 16-28 år, og derfor skal din aktivitet inddrage denne målgruppe. Aktiviteten kan have fra to til uendelig mange deltagere, så længe målgruppen inddrages. Det skal være tydeligt, at aktiviteten har relation til Food Maker og Nordea-fonden. I praksis betyder det, at du skal nævne, at aktiviteten er støttet af organisationerne og derudover skal du tilføje Food Makers logo og Nordea-fondens logo på invitationer og andet print. Vi vil gerne hjælpe, hvis du er i tvivl om, hvordan det gøres.

*Da Food Maker er støttet af Nordea-fonden må en aktivitet, der er støttet af Food Maker Puljen ikke have brugerbetaling.

FAQ

Hvem kan søge puljen?

Alle unge mellem 16-28 år kan søge puljen. Det eneste krav derudover er, at du har lyst til at sprede madglæde i fællesskab med andre unge.

Hvad kan puljen bruges til?

Puljen kan bruges til mange forskellige aktiviteter. Det kan være, du vil lave en fælles grillaften på kollegiet, udendørs pizzabagning med studiet eller noget helt tredje. Der er mange muligheder, men grundlæggende er formålet med Puljen at understøtte nye fællesskaber. 

Må der i forbindelse med aktiviteten hyres en underviser udefra?

Som udgangspunkt nej. Aktivteter, der er støttet af Food Maker Puljen, skal være af unge for unge. Det er et krav, at alle, der vil, kan være med.

Hvilke udgifter dækker puljen?

Puljen dækker udgifter til råvarer. Drikkevarer, rekvisitter, transport osv. står ansøgere selv for.

Hvad hvis der mangler et køkken eller rekvisitter til aktiviteten?

Food Maker kan i nogle tilfælde hjælpe med kontakt til FOF-køkkenet i Aarhus samt udlån af madlavnings rekvisitter. Det er ikke noget, vi kan garantere, men vi vil altid gøre, hvad vi kan for at hjælpe.

Må aktiviteten være baseret på, at et mindre antal deltagere laver mad til resten af deltagerne?

Nej. Din aktivitet skal være baseret på fælles madlavning, så derfor skal alle, der deltager i aktiviteten, også deltage i madlavningen.

Må aktiviteten involvere alkohol?

Nej. Aktiviteter, der er støttet af Food Maker Puljen, må ikke indeholde alkohol.

Søg puljen

 
Har du en fed idé til en madaktivitet for unge? Så ansøg om støtte fra Food Maker Puljen her. Vi glæder os til at læse din idé og vender tilbage hurtigst muligt!