Your address will show here +12 34 56 78

Webinar for efterskoler

Hvordan kan dagens mellemmåltider både stille den lille sult og samtidig styrke fællesskabet blandt eleverne? Det kom vi bl.a. ind på, da vi afholdt webinarer for efterskoler i Kolding, Haderslev, Ringe og Rysling.


I Food Maker bruger vi madglæde og fællesskab til at arbejde med trivsel blandt unge – den erfaring, vi har samlet, gav vi videre til køkkenledere, køkkenassistenter, ernæringsassistenter og andre interesserede medarbejdere, der til dagligt arbejder med måltider på efterskolerne.


Vi ved godt, at der skal mad på bordet, når alle elever samles til hovedmåltiderne. Derfor er det ikke nødvendigvis her, man skal give eleverne mulighed for at lege med råvarerne. Til gengæld er det oplagt at skabe en lille aktivitet rundt om mellemmåltiderne. Det kunne være en vogn med pimp din kakao eller en frugtvogn, hvor eleverne selv skal blande en frugtsalat og mikse deres egen creme.


Men hvad gør det for trivslen, at I gør mere ud af mellemmåltiderne? Det er lige netop det, vi i Food Maker giver svar på til dette webinar.


Til Food Makers webinar får I:



  • Introduktion til Food Makers univers: En metodisk og praktisk gennemgang af hvordan vi i Food Maker afvikler aktiviteter

  • Nye værktøjer og viden om facilitering af aktiviteter

  • Praktiske øvelser og viden om, hvordan madglæde og fællesskab kan skabe gode madaktiviteter.


Vi afholder løbende flere webinar med udgangspunkt i efterskolers hverdag – skal du og dine kollegaer med?


Tilmeld dig eller hør mere ved at skrive til Rasmus på rasbra@aarhus.dk

  • Text Hover