Your address will show here +12 34 56 78

Food Maker lever videre hos FOF Aarhus

Food Maker takker af for denne gang. Og dog. Lige siden Food Makers åbne madklub Vi leger med mad blev til, har Food Maker afholdt aktiviteten hos FOF Aarhus. Derfor er vi hos Food Maker ekstremt glade for, at FOF Aarhus overtager konceptet efter Food Makers afslutning.


Efter seks år er fondsmidlerne til Food Maker løbet op. Det betyder, at Food Maker-projektet afsluttes per 31/3-21. I Food Maker har vi den sidste tid arbejdet på at inspirere og videregive vores arbejdsmetoder til andre, der arbejder med unge. På den måde har vi gjort, hvad vi kunne for, at Food Makers værdier og erfaringer lever videre andre steder – også efter projektet lukkes ned.


Madklub hver tirsdag for alle unge


FOF Aarhus er lige netop en af de samarbejdspartnere, der har taget et af Food Makers koncepter til sig. Sammen har vi tilpasset aktiviteten Vi leger med mad, så den passer ind i deres praksis. Det betyder, at trods Food Maker-projektets nedlukning, kan unge stadig mødes og fejre madglæden. Siden februar 2021 har FOF Aarhus ugentligt stået for faciliteringen af Vi leger med mad – når corona vel at mærke har tilladt det. Når samfundet igen åbner op, vil unge kunne samles i FOF Aarhus’ køkken hver tirsdag i Aarhus C. Læs mere her


Derudover har FOF Aarhus også valgt at overtage Food Makers Instagram, Facebookside og denne hjemmeside. Derfor kan du trygt fortsætte med at følge Food Maker på de sociale medier. 


I Food Makers projektteam glæder vi os til at følge med fra sidelinjen, når FOF Aarhus fejrer madglæden og fællesskabet med de unge.


Du kan læse mere om, hvad Food Maker har opnået i projektets seks års levetid her.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover