Your address will show here +12 34 56 78

Food Maker i tal

Seks år er gået, og Food Makers projektperiode er desværre ved at nå sin afslutning. Vi har fejret madglæden og fællesskabet med et væld af unge, og eksperimenteret og leget med nye råvarer i hele Danmark.


Men hvad er der sket de sidste seks år? Det kan du få et hurtigt overblik over her:  • 978 Food Maker-aktiviteter har været afholdt

  • Over 26.000 unge har deltaget i en Food Maker-aktivitet

  • Vi har afholdt 117 aktiviteter til inspiration for medarbejdere, der arbejder med unge. Du kan også få inspiration her

  • To bøger er blevet udgivet – en bog om Food Maker og en kogebog

  • Fire gange har vi sammen med uddannelsesinstitutioner i Aarhus afholdt den madglade festival Food Maker Faire

  • 39 praktikanter har bidraget til projektet

Food Maker fortsætter i hele Danmark

I sidste del af projektperioden har vi desuden overdraget Food Makers sociale medier og konceptet Vi leger med mad til FOF Aarhus (læs mere her), og madfestivalen Food Maker Faire vil i fremtiden årligt blive afholdt hos AARHUS TECH.


Derfor kan du trygt blive ved med at følge med her hos Food Maker, for der bliver heldigvis holdt fast i det fede fællesskab, der opstår, når unge samles om mad.


Vi glæder os helt vildt til at følge med!


I mellemtiden vil vi gerne sige tak! Tak til dig, der har været med til vores aktiviteter, tak til dig der har ladet dig inspirere af Food Maker i dit arbejde og tak til Nordea-fonden og Aarhus Kommune for at lade Food Maker blive en ting.


Den 31/3-21 findes Food Maker-projektet ikke i Aarhus Kommune mere, men i små dele rundt i Danmark – særligt hos FOF Aarhus og AARHUS TECH.