Praktik i Food Maker?

Food Maker søger lige nu praktikanter for 2017. Hos Food Maker får du ansvar og mulighed for at præge praktikken i den retning du ønsker. Find meget mere information i opslagene nedenunder.

Grafisk praktikant          Event praktikant

På siden herunder kan du finde et par bemærkninger fra tidligere praktikanter i Food Maker.

Emma Lykke Rasmussen - 23 år

Multimediedesigner

FM_Emma

 

"Jeg har fået lov til at udfolde mig og sætte mit præg på grafikken. Og så er det jo bare vildt fedt at teamet står sammen og brænder for projektet."


 

Cecilia Clemmensen - 26 år

Oplevelsesdesign

FM_Cecilia

"I min tid som praktikant ved Food Maker har det været så spændende at se, hvordan de unge mødes i mad fællesskaber uge efter uge. Det er nemt at mærke, at selv om det er et flygtig fællesskab, de kun er en del af i tre timer en tirsdag, så gør det en forskel for den unge. Det har givet mig en tro på projektet."


 

Anders Møller Larsen - 22 år

Kommunikation ved Danmarks Medie- og journalisthøjskole

FM_Anders

"Min oplevelse er, at Food Maker er perfekt for den nysgerrige og opsøgende praktikant. Det er et dynamisk sted, hvor du i høj grad har mulighed for at forme din tid som praktikant. Jeg arbejdede med sociale medier, hjemmeside, pressekontakt, lavede mundtlige oplæg og meget mere. I Food Maker er det ok at fejle, og der er altid mulighed for at få feedback."


 

Jakob Appel Dam - 23 år 
Markedsføringsøkonom 

Jakob

"Jeg har lært, hvilke ting, jeg gerne vil arbejde videre med i fremtiden"


 

Camilla Secher - 25 år 
Ernæring og Sundhed

150925_PopUpKoekken_DK_1727 ”Man skal være klar på at være selvstændig, der sidder ikke en og kigger dig over skulderen, og siger, nu skal du gøre det på denne måde.” 

 

Tina Müller - 27 år

Erhvervskommunikation- og sprog

 

FM_Tina

"De stoler på din faglighed og du får mulighed for at føre dine idéer ud i livet. Det vil sige, at du også får en masse ansvar, men der er altid mulighed for feedback. Derudover er der mange forskellige opgaver at prøve kræfter med og så er der altid kage eller lakridspiber - WIN!"


 

Shenia Vaskoutsava - 27 år

Folkesundsvidenskab

FM_Senia

"Man får meget ansvar men samtidig også rigtig meget støtte, når man har brug for det. Der er plads til alle og den gejst, der hersker i projektet, kan ikke andet end at smitte af på en."


 

Rikke Lynbech - 25 år 
Ernæring og Sundhed

 

"Jeg ville gerne arbejde med projektledelse, og det fik jeg lov til. Jeg synes, at det er fedt, at det ikke er sundhed, men snarere fællesskabet og madglæden, der er i fokus."


 

Marie Bengsten Broe - 26 år  Folkesundhedsvidenskab 

”Fællesskabet i projektet er virkelig fedt. Alle er meget forskellige og åbne overfor at prøve nye opgaver, det har været en positiv oplevelse.”      


 

 

Monica Alstadvoll - 25 år 
Design & Business KEA 

Monica

"Det har været super fedt, at det er et projekt med et mindre team, hvor du får ekstremt meget ansvar og bliver vist meget tillid. De er meget fokuserede på, at man skal lære noget og lære det, man gerne vil”