Superbrugsen Vesterbro Torv 

Når vi afholder "Vi leger med mad" i køkkenet hos FOF, så handles der altid ind i Superbrugsen på Vesterbro Torv. Vi har et rigtig godt samarbejde med butikken, der sikrer, at vi altid kan få de varer, vi har brug for til vores aktiviteter. Superbrugsen på Vesterbro Torv er en super god butik at handle i, og personalet er altid effektivt og imødekommende.   

 

superbrugsen-logo-e1452157074733

 

 

P. Clausens Fiskehandel
P. Clausens Fiskehandel er danmarks ældste fiskehandel, og de er altid garant for fisk af god kvalitet, når vi afholder events og aktiviteter. Desuden har de ofte været med til forskellige events og aktiviteter f.eks Food Festival og Vi Leger Med Mad. I den forbindelse har de lært fra sig med fokus på teknikker til filetering af forskellige fisk og tips til lækre retter alt lige fra hjemmelavede fiskedeller til Moules Marinéres, blæksprutteringe og hummersuppe.

 

 

p-clausens-fiskehandel-e1452155658303

Cykelkokken 

Cykelkokken har stået for at skabe og levere Food Makers cykelkøkken.
I den forbindelse har vi haft et tæt samarbejde, og det har vi fortsat. Cykelkokken er altid behjælpelig, når vi har spørgsmål til cykelkøkkenet.     

 

cykelkokken

Ken Storkøkken

Food Maker modtog i sommeren 2015 cykelkøkkenet. Herefter skulle det gøres klar til at køre ud til diverse events og aktiviteter. Ken Storkøkken var en kæmpe støtte i den forbindelse. Ken Storkøkken sponsorerede en masse udstyr, der gør det muligt at lave mad på cykelkøkkenet, lige hvor det skal være.

 

 

ken-storkkken_logo_cmyk_mpayoff-e1452156726183