Your address will show here +12 34 56 78
Vi leger med mad

Hver tirsdag afholder Food Maker Vi leger med mad, som er en uforpligtende madklub udviklet af unge for unge. Til Vi leger med mad har du mulighed for at komme og opleve glæden ved at lave mad sammen med andre, samtidig med at du får nye madlavningsevner og inspiration til madlavningen derhjemme. Aftenens tema er bestemt af aftenens vært og er derfor forskelligt fra gang til gang. Temaerne har været alt fra risotto til svensk pølseret, pizza og vietnamesiske forårsruller. 

 

Det bliver offentliggjort på Food Makers Facebook hver tirsdag, hvad temaet ugen efter er. Det er også her, du kan finde link til tilmelding og betaling af de 35kr, som Vi leger med mad koster.  

Til Vi leger med mad er der ingen krav til køkkenevner, og alle er velkomne både som deltager og som vært. Har du lyst til at være vært kan du kontakte Food Maker her eller på Facebook

 

Se en video fra Vi leger med mad her.

 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
Mesterlære

Mesterlære er unges mulighed for at få lov til at nørde lidt ekstra med forskellige madteknikker, alt imens en ung fagperson vejleder deltagerne i diverse madtilberedninger med udgangspunkt i aftenens tema. Aftenens tema er forskelligt, og er altid valgt af den unge mesterlærer. Det kan eksempelvis være en kokkeelev, der vil vejlede unge i tilberedninger med æg, eller en slagterelev, der guider deltagerne i hjemmelavede pølser. 

 

På Food Makers Facebook offentliggøres begivenhederne, og du kan her se temaet og finde link til tilmelding og betaling af de 40kr, som en billet til Mesterlære koster.  

 

Se en video fra Mesterlære her.

 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
Kollegie Pop-up

Kollegie Pop-up er kollegiernes madklub, hvor fokus er på at lære ens kollegiegang bedre at kende over fælles madlavning og spisning i kollegiets eget køkken.  

Konceptet er, at beboerne på kollegierne selv tager initiativ til at få besøg af Food Maker. En ung Food Maker handler forskellige råvarer ind, og tager derefter ud på kollegiet. Sammen findes der kreative løsninger til at lave et lækkert måltid. Aftenen slutter af med fællesspisning, hygge og opvask. 


Kollegie Pop-up koster 20kr pr. deltager. 

 

Bor du på kollegie og er du interesseret i at få Kollegie Pop-up og Food Maker på besøg, eller måske være frivillig Kollegie Pop-upper, så skriv til Food Maker på Facebook eller til kpc@aarhus.dk. 

 

Se en video fra Kollegie Pop-up her.

 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
Cykelkøkkenet

Cykelkøkkenet er en kilde til mange spændende muligheder som Food Maker. Med cyklen kan der let afholdes fede pop-up events, hvor du møder de unge med madglæde og fællesskab dér, hvor de er. Skal der laves suppe på Store Torv, kartoffelsalat til Kødbyens Mad & Marked, sandwich på stranden eller noget helt andet, så er cykelkøkkenet din hjælp. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Som Food Maker kan du til hver en tid låne cykelkøkkenet. Det eneste krav er, at du er en del af målgruppen (16-28 år) og samtidig er en del af Food Maker Gruppen på Facebook. Måske er cykelkøkkenet din vej til at gøre din idé til virkelighed. Med cyklen er der i hvert fald garanti for, at du vil vække opmærksomhed i bybilledet omkring dit event, da den er et godt blikfang.

 

Den københavnske kok, Morten Kryger Wullf, er manden bag konceptet. Morten har stået for cyklens design og sørget for, at du let kan komme rundt med alt dit grej og dine råvarer. Skynd dig at kontakte os og benyt dig af, at du som Food Maker har en unik mulighed for at skabe et unik event. Husk, at projektteamet altid står klar med en hjælpende hånd. Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

OBS. I perioderne indenfor normale skoleferier (dog kun juli i sommerferien), er der lukket på kontoret. Det betyder, at der i disse perioder ikke er mulighed for at låne cykelkøkkenet.  

 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover

Se den fulde kalender over Food Makers events her.

 • Text Hover
 • Text Hover