Your address will show here +12 34 56 78
 

Cykelkøkkenet

Cykelkøkkenet er en kilde til mange spændende muligheder som Food Maker. Med cyklen kan der let afholdes fede pop-up events, hvor du møder de unge med madglæde og fællesskab dér, hvor de er. Skal der laves suppe på Store Torv, kartoffelsalat til Kødbyens Mad & Marked, sandwich på stranden eller noget helt andet, så er cykelkøkkenet din hjælp. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Som Food Maker kan du til hver en tid låne cykelkøkkenet. Det eneste krav er, at du er en del af målgruppen (16-28 år) og samtidig er en del af Food Maker Gruppen på Facebook. Måske er cykelkøkkenet din vej til at gøre din idé til virkelighed. Med cyklen er der i hvert fald garanti for, at du vil vække opmærksomhed i bybilledet omkring dit event, da den er et godt blikfang.

 

Den københavnske kok, Morten Kryger Wullf, er manden bag konceptet. Morten har stået for cyklens design og sørget for, at du let kan komme rundt med alt dit grej og dine råvarer. Skynd dig at kontakte os og benyt dig af, at du som Food Maker har en unik mulighed for at skabe et unik event. Husk, at projektteamet altid står klar med en hjælpende hånd. Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

OBS. I perioderne indenfor normale skoleferier (dog kun juli i sommerferien), er der lukket på kontoret. Det betyder, at der i disse perioder ikke er mulighed for at låne cykelkøkkenet.  

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

Se den fulde kalender over Food Makers events her.

  • Text Hover
  • Text Hover