"Cykelkøkkenet besøger Risskov Gymnasium" 

Som Food Maker kan du til hver en tid låne cykelkøkkenet. Det eneste krav er, at du er en del af målgruppen (16-28 år) og samtidig er en del af Food Maker Gruppen på facebook. Måske er cykelkøkkenet din vej til at gøre din idé til virkelighed. Med cyklen er der i hvert fald garanti for, at du vil vække opmærksomhed i bybilledet omkring dit event, da den er et godt blikfang.

Cykelkøkkenet er en kilde til mange spændende muligheder som Food Maker. Med cyklen kan der let afholdes fede 'pop-up' events, hvor du møder de unge med madglæde og fællesskab der, hvor de er. Skal der laves suppe på Store Torv, kartoffelsalat til Kødbyens Mad & Marked, sandwich på stranden eller noget helt andet, så er cykelkøkkenet din hjælp.
Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.   

Den københavnske kok, Morten Kryger Wullf, er manden bag konceptet. Morten har stået for cyklens design og sørget for, at du let kan komme rundt med alt dit grej og dine råvarer. Tjek også hans hjemmeside ud og se hvilke fede projekter han har gang i. 

Skynd dig at kontakte os og benyt dig af, at du som Food Maker har en unik mulighed for at skabe et unik event. Husk, at projektteamet altid står klar med en hjælpende hånd.  

Vi glæder os til at høre fra dig! 

OBS. I perioderne indenfor normale skoleferier (dog kun juli i sommerferien), er der lukket på kontoret. Det betyder, at i disse perioder, er det ikke muligt at låne cykelkøkkenet. 
  

 

150925_PopUpKoekken_DK_1713

Cykelkøkkenet besøger Store Torv med Græskarsuppe. 

 

IMG_0400

Besøg af Nordea-fonden en varm september dag, cykelkøkkenet disker op med Pho-suppe.

Nysgerrig? Få inspiration og mere viden om cykelkøkkenet.
Læs drejebogen her