Your address will show here +12 34 56 78
Bliv Food Maker

Hvad indebærer det at være Food Maker?


Som Food Maker er det ikke et must at være skarp i et køkken, der er nemlig utallige af måder for dig at bidrage og få ansvar på. Måske ønsker du at udvikle dine egne madlavningsevner, dele ud af din erfaring, være med til at skabe og udføre events fra start til slut eller noget helt fjerde. Det er helt op til dig.

 

Husk på, at du er Food Maker i det omfang, der passer ind i din hverdag.

 

Er du den næste Food Maker? 

 

Hvad end du er den idérige og kreative type, den arbejdende, engagerede eller deltagende type er der altid plads til dig. Som Food Maker vil du blive en del af et energisk netværk af unge, der forsøger at udbrede madglæde og fællesskab hos andre unge.   

 

Vil du være en del af Food Maker? Så kontakt os her neden for eller på Facebook.

  • Text Hover
Har du ambitioner?

 

FAQ


Hvem må være med?

Food Maker er for alle unge i alderen 16 til 28.  Hvis du brænder for madlaving, er nysgerrig og vil lære noget nyt eller bare vil lære helt generelle madlavningsevner, så hilser vi dig gerne velkommen til nogle af vores events.

Skal jeg være god til madlavning for at være med?

Det er ikke krav at du er skarp i køkkenet for at du kan være med. Food Maker er for alle unge der har interesse i mad og madlavningen – om det nu er fordi du elser at nørde med mad eller ønsker at lære helt basale madkundskaber, det er ikke vigitg for os.

Er det forpligtende at være Food Maker?

Hos Food Maker forstår vi godt, at der vil være tider, hvor du har mere tid og lyst til at være med i vores events end andre. For os gælder det om at skabe sjove events sammen om mad – og det er helt op til dig, hvor tit og i hvilken omfang du har lyst til at være med. Følg gerne vores Facebook for at følge med i kommende events og se, hvordan du kan tilmelde dig. 

Koster det noget at være med?

Nogle af events koster et mindre beløb for at du kan tilmelde dig. Hos Food Maker prøver vi ikke at tjene penge på aktiviteterne, men derimod går pengene til indkøb af råvarerne og leje af lokalerne for at vi kan afholde aktiviteterne.  

Bliv Food Maker

Vil du være med i Food Maker? Så skriv til os her og fortæl lidt om dig selv og din motivation.

Du hører fra os hurtigst muligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover