En anden måde du kan være en del af Food Maker, er ved at blive en del af Food Maker Board. Som medlem af Food Maker Board medvirker du til, at Food Maker udvikles. Som Boardmedlem har du lyst til at give din mening til kende, og en lyst samt drive for at være med til at udvikle kulturlivet for unge i Aarhus.

Helt konkret giver du sparring til projektteamet for på den måde at sikre et ungt perspektiv i Food Maker. Det kan være alt fra din mening om eventuelle samarbejdspartnere, men også kommunikation til andre unge. En anden opgave Boardet står for at udføre, er at uddele penge fra Food Maker puljen til unge puljeansøgere.

Hvis du tænker, at det vil være fedt og meningsfuldt for dig at blive en del af Food Maker Board. Så send en motiveret ansøgning til info(a)foodmaker.dk. Hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor du skal være boardmedlem. 

Vi forsøger at gøre boardet bredt repræsenteret, men det vigtigste er dit engagement og din positive energi. Det er altså ikke et krav, at du kan lave mad.Vi glæder os til at høre fra dig!

 

jacobhans-peter

 

 

 

 

patriciamark

 

 

 

rose

siri

 

 

 

 

 

 

 

Aleksander
 

Nuværende boardmedlemmer d. 20-02-2017 (opdateres løbende)