Events, Nyhed

Food Maker Faire 2018 

Til september slår dørene igen op til Food Maker Faire!  

Var du en af de mange unge, som deltog i vores festival sidste år, og vil du med igen? Eller missede du det? Så har vi en god nyhed – Food Maker Faire kommer nemlig igen! 

D. 26.- 27. september inviterer Food Maker igen inden for i Ridehuset til to fede dage spækket med madglæde, fællesskab og inspiration, når vores store, madglade festival for unge mellem 16-28 løber af stablen – og så er der oven i købet gratis entré!  

Udover den gratis entré samt stande og madværksteder vil der være forskellige workshops, som du for et mindre beløb kan tilmelde dig og deltage i – både selv eller sammen med dine venner! 

Alle aktiviteterne lægger op til leg og til at eksperimentere med mad og smag.  
Forskellen mellem en stand og en workshop er, at stande er gratis og er der hele dagen (gerne begge dage). En workshop koster et mindre beløb og foregår i et bestemt tidsrum i løbet af de to dage. Her nørder vi lidt mere med den mad, der skal laves, og de kræver forhåndstilmelding.  Vidste du, at man også kan være vært? 

Du kan selv lege med og få “fingrene i dejen” både som deltager – men også som vært på en stand eller ved en workshop! 

Har du en sjov ide til at pimpe en simpel hverdagsspise som en kartoffelmad eller havregrød? Eller elsker du at lave hjemmelavede flødeboller og vil gerne smitte andre med din flødebolleglæde? Kun din fantasi sætter grænser for hvilken stand eller workshop, du kan lave!  

Måske er du en ildsjæl, som brænder for at prøve kræfter med iværksætteri, eller måske elsker du bare mad og vil dele netop din madglæde med andre? Du bestemmer selv hvordan din rolle som vært skal være! 

Det er ikke et krav at du har store gastronomiske evner – alle kan være med! 

Har du lyst til at være vært eller bare gerne vil høre lidt mere? Så skynd dig at kontakte Jonas fra Food Maker på jokt@aarhus.dk. 

Vi vil løbende afsløre programmet for festivalen samt de forskellige aktiviteter og workshops via Food Maker Faire begivenheden på Facebook her 

Vi glæder os helt vildt til at se dig!  

Author


Avatar