Events, Food Maker

Food Maker på Folkemødet 2018

Du kan igen i år møde Food Maker på Folkemødet, hvor vi ligesom sidste år holder til i Nordea-fondens VILLA GODE LIV. Arbejder du med unge, sundhed og/eller trivsel, er der masser af inspiration at hente til Food Makers events. Du kan læse om dem i Folkemødets program her.


Hvornår kan du møde os?
Torsdag kl. 13.00-17.00 står vi med cykelkøkkenet på gaden foran VILLA GODE LIV. Her kan du droppe forbi, lave en bornholmersnack med jordbær og høre om vores tilgang til at arbejde med unges sundhed og trivsel. Der vil også være tid til en snak om Food Makers aktiviteter, metoder og mulighederne for at få Food Maker til din by. Torsdag kl. 15.15-16.00 kan du høre ph.d-studerende, Sara Mønster Frost, fortælle om hendes forskning i maker-kulturen. Hun vil sætte fokus på maker-kulturens læringspotentiale, og mulighed for at afhjælpe forskellige problemstillinger mht. inddragelse af målgruppen. Endvidere vil hun med et kritisk blik diskutere, hvilke forudsætninger der er for at arbejde med maker-kulturen i en sundhedsfremmende kontekst, samt hvilke muligheder og begrænsninger det medfører.Her kan du se et oversigtskort over området. VILLA GODE LIV er i område D med nummer D10.

Author


Avatar