Food Maker, Nyhed

3 more years!!

Endelig er det nu muligt for os at dele den gode nyhed: Food Maker fortsætter 3 år mere! 

Vi er utrolig glade og stolte over, at Food Maker forsætter, og at Nordea-fonden igen støtter Food Maker. 

Food Maker er kun muligt takket være alle jer, som mødes i køkkenerne, følger med på sociale medier, kommer med ideer til nye, fede madevents og hjælper med at føre dem ud i livet. De næste 3 år er målet, at endnu flere unge i landet får glæde af Food Maker. 

Alle unge har brug for mad og venner. Food Maker har vist sig som en succesfuld opskrift på at styrke unges madglæde og håndelag gennem nye fællesskaber. Derfor er vi glade for, at endnu flere unge rundt om i landet nu bliver engageret i bevægelsen”, siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv. 

Derudover glæder vi os over et nyt stærkt samarbejde, der kommer til at præge den kommende periode; Skolen for trends og gastronomi på AARHUS TECH, VIA Ernæring- og Sundhedsuddannelsen og FOF Aarhus vil sammen med Food Maker arbejde for unge fællesskaber om maden. 

Den første store opgave, det nye samarbejde skal løfte, er Food Maker Faire 2018, som i år afholdes i Turbinehallen til efteråret! Samarbejdet gør det muligt at have endnu større armbevægelser. Vi glæder os til igen at kunne byde alle unge velkomne til to dage med madglæde og fællesskab i højsædet!

 

 


Author


Avatar