Events

Skal Kollegie Pop-Up ud på dit kollegie?

Er du træt af at lave mad alene i dit kollegiekøkken? 

Er det akavet at hilse upersonligt, men høfligt på ham naboen ude på din kollegiegang? 

Vil du gerne nyde din aftensmad med andre end bare dig selv? 

 

Så burde du få Kollegie Pop-Up ud på dit kollegie!  

I denne uge har vi her hos Food Maker fokus på Kollegie Pop-Up, og hvad du egentlig får ud af at få Food Maker ud forbi dit kollegie.  

Kollegie Pop-Up er et arrangement, hvor frivillige, unge Food Makers kommer ud til dig og dit kollegie med råvarer. Disse råvarer skal blive til et lækkert måltid, og det bliver det ved din og dine medkollegianers hjælp. Det er med andre ord rimelig nemt at få en omgang fællesmadlavning op og køre på dit kollegie.  


Her er hvad du skal gøre:


Kollegie Pop-Up handler om at skabe fællesskab, madglæde og naboskab. Det betyder, at du efter Kollegie Pop-Up vil kunne navnet på nogle af dem, du garanteret til hverdag høfligt siger hej til. Det betyder også, at du vil få inspiration til din daglige madlavning, så du ikke altid ender med det samme til aftensmad hver uge.  


Så er det ikke en god ide at begynde at bruge de fælles køkkener til fælles madlavning? For det er i hvert fald meget sjovere at lave mad sammen end alene og Kollegie Pop-Up er et godt sted at starte.  

 

Bor du ikke på kollegie, men synes Kollegie Pop-up lyder til at være sjovt? Så bliv frivillig Kollegie Pop-Upper! Kom med til infoaften d. 1. november eller skriv til Food Maker. 

Author


Avatar