Events

Madglæden blev fejret til Food Maker Faire

I skrivende stund er det en uge siden siden, at to dage fyldt med madglæde og fællesskab sluttede.  

Vi hos Food Maker vil gerne sige tusind tak til alle jer, der deltog i Food Maker Faire! Og jer er der mange af! For at være helt præcis var i 87 aktører og hele 951 unge aarhusianere, der kom forbi. I var bl.a. med til at cykle 40 km. for at få smoothies, i brugte 24 rødkål til bl.a. at fermentere, og så skrev i 38 hilsner i vores gæstebøger. 

  

I løbet af de to dage var Centralværkstedet ikke kun fyldt op med stemningen af madglæde og hygge, men også af duften fra alverdens mad. En gang imellem skærpede madosen synet og skabte et diset udsyn over festivalen. Dette skete bl.a. når I sammen med P. Clausens Fiskehandel røg makreller til hjemmelavet makrel i tomat, eller når I stegte bøffer til hjemmerørt bearnaise med Aarhus TECH. 

Alt i alt blev det to dage fyldt med madglæde, hvor maker-kulturen kom til sin ret og hvor fingrene kom i råvarerne. 

 

Hvis du har det lidt ligesom dagen efter juleaften, hvor alt det man har glædet sig sådan til pludselig er overstået, så se billederne herunder og drøm dig tilbage til to vildt fede dage!  

Vi håber, at I har haft en lige så god festival, som vi har.  


Author


Avatar