Events

Det fulde overblik over Food Maker Faire den 3.-4. oktober ???? 

 

Food Maker afholder for første gang en stor, madglad festival: Food Maker Faire! 
Hvornår? Den 3.-4. oktober kl. 15-20 begge dage. 
Hvor? På Centralværkstedet. Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C. 
Hvem? Alle unge. 
Hvad koster det? Gratis entré! Hvis du vil tilmelde dig workshops koster det 20kr. 
Læs med her, og få det fulde overblik over programmet til Food Maker Faire. 

Til Food Maker Faire vil der være både workshops og stande. Workshops foregår i de to workshopområder, og det koster 20kr at tilmelde sig en workshop. Det gør du via linket her: www.fof.dk/aarhus/Kursusoversigt/kunst-og-fritid/mad-og-vin/Food-maker-faire 
Alle andre områder er stande, hvor du kan være med til alverdens sjove og lækre ting – alt sammen kvit og frit og kræver ingen tilmelding. Du møder bare op, gerne med alle dine venner, og går på opdagelse. Vi smører Centralværkstedet ind i madglæde og hygge, så der er al mulig grund til at kigge forbi! 
Sådan indretter vi Centralværkstedet til Food Maker Faire: 

Tirsdag 

På billedet her kan du se de workshops, som foregår tirsdag, og de stande, som er til stede tirsdag. Vi kan afsløre, at workshops’ne kun har et begrænset antal pladser og mange af dem er allerede taget – så vent ikke for længe med at sikre dig din plads! 

Tirsdag kl. 16.30 er den officielle åbning, hvor Food Makers projektleder, Katja Gaard Jønsson, byder velkommen. Tobias Hamann fra Bagedysten og to unge medlemmer af Food Makers Board vil herefter åbne Tobias’ chokoladeværksted ved at være de første, som prøver at designe en chokolade sammen med ham. Kl. 16.45 vil Tobias’ stand være åben for alle der skulle have lyst til at kaste sig ud i chokoladedesign og -smag. 

Onsdag 

Her kan du se workshops og stande for om onsdagen. Det bliver, ganske ligesom tirsdag, hamrende lækkert!  
Når (og hvis) du tilmelder dig en workshop vil der i informationen på FOF’s hjemmeside stå et lokale for den workshop, du har tilmeldt dig. Der står enten 1 eller 2, og det refererer til, om workshoppen foregår i workshopområde 1 eller 2. 

Var det meget information til at kunne huske det hele? Bare rolig – det behøver du slet ikke. Mød bare op på Centralværkstedet den 3. og 4. oktober i tidsrummet 15-20, og her vil du kunne finde al informationen igen i programmet.  

Vi ses! ???? 

 

Author


Avatar