Mad på SU, Opskrifter

#Madpåfarten – Müslibarer

Når klokken er 10 i Danmark, er det knoppers tid! Kan I huske den reklame? Nå, sidespor. Vi er 100 % sikre på at ALLE kender situationen – klokken slår 15, du sidder måske til en uendelig lang forelæsning eller er evt. lige mødt på dit studiejob efter en laaaaang dag på skolebænken. Du trænger til sukker! Til chokolade! Hvad som helst! Du skynder dig at finde den nærmeste kantine, hvor du nemt skal slippe 10-20 kr. For en müsli eller chokoladebar. Du er desperat, så dankortet ryger igennem uden at du overhovedet når at skænke det en tanke. Du er glad og tilfreds, men not så much når du ser månedens kontoudtog! Det kan også være at du faktisk har været så genial at tænke over eftermiddagssnacken i forvejen og forbedret dig ved at købe en pakke müslibarer på gårsdagens indkøbstur. Du kommer måske af med 20 kr. For en pakke med 6 i, hvilket alt andet lige, er meget bedre end at ende i en desperat kantine-situation igen. MEN, var du klar over at det faktisk kan gøres endnu billigere? What???! Jeps, det er ikke engang løgn. Du kan lave dine egne hjemmelavede müslibarer for kun 2 kr. pr. stk.

Og så er det oveni købet super simpelt! Win win.  

Hent opskriften lige nedenunder og gør både din mave og din pengepung glad!

Opskrift – Müslibarer

Author


Avatar