Food Maker, Mad på SU

Food Maker på SU

I ugerne 43-46 vil Food Maker køre kampagnen Food Maker på SU. Food Maker ønsker at sætte fokus på mad på SU, da mange fra vores målgruppe netop er studerende på SU. Mad på SU kan komme i mange forskellige afskygninger, men vi vil gerne prøve at bryde det gængse billede af mad på SU som spaghetti med ketchup eller havregryn i en hel måned. Food Maker vil vise, at man som studerende kan leve lækkert og varieret uden, at det behøver at tømme pengepungen helt.

Vi har valgt at sætte det gennemsnitligt beløb for en studerende på 1.200 kr. pr. måned. Opskrifterne og idéerne vil blive beregnet efter dette beløb, men vi vil også komme med inputs til hvordan du evt. kan gøre det billigere eller dyrere, alt efter hvordan dit budget er.  

Hver dag, mandag til fredag, vil der være forskellige temaer, så I kan glæde jer hver eneste dag de næste 4 uger til dagens tip eller trick, opskrift, råvarekendskab osv. Vi glæder os til 4 fantastiske uger i SU-madens tegn! 

Følg med på vores Facebook og Instagram, men selvfølgelig også her på bloggen, hvor der vil blive smidt opskrifter og andet lækker inspiration op.  

De bedste SU-venlige hilsner  

       

Author


Avatar