Food Maker

Food Maker madklub

Food Maker Madklub

Statsgymnasiets 2.W prøvede kræfter med Food Makers nye Madklub koncept. Håbet er, at Food Maker kan bidrage til at sprede uformelle og uforpligtende fællesskaber i form af madklubber blandt unge gymnasieelever.

Visionen er at bringe madglæde, kompetencer og fællesskab til en del af målgruppen, hvoraf en stor del snart skal til at sørge for madlavning på egen hånd. Food Maker stiller derfor køkkenfaciliteter til rådighed, som unge kan benytte og eksperimentere. Det resulterer forhåbentlig i ny viden og åbenhed, som kan være til stor glæde for dig, der står og skal flytte hjemmefra. 

Den første aften forløb med stor succes, der blev eksperimenteret med alt fra asiatisk inspireret krydret suppe til tærter, linsefrikadeller, forskellige salater og bagte rodfrugter. Alt i alt rigtig lækker mad med mange spændende smagsoplevelser og mange forskellige råvarer.