Food Maker

Kødbyens mad og marked

Kødbyens Mad & Marked er et af de steder, hvor du kan komme på en kulinarisk opdagelsesrejse, hvis du slår et smut forbi..  Det gjorde Food Maker i fredags (d. 27-05-2016), og vi havde cykelkøkkenet med! Sommeren står nemlig for døren, og i den forbindelse inviterede vi forbipasserende til at komme og lave en lækker, kold kartoffelsalat på cykelkøkkenet. 13334482_10208878552696949_978472830_o Det kom der en masse godt humør og gode kartoffelsalater ud af. Måske har du lyst til at lave din egen – det er let! 1) kog dine kartofler og afkøl 2) bland dressing af olie, eddike, sennep, citrus, honning eller sirup og bland det med friske krydderurter 3) bland det hele sammen sammen med friske grøntsager. Perfekt til din sommer grillaften! Kødbyens Mad & Marked er helt sikkert et besøg værd, hvis du har lyst til en mangfoldig madoplevelse, og måske benytte dig af muligheden for at handle sæsonens råvarer fra lokale producenter. Hold øje på facebook, måske vi snart dukker op igen?