Food Maker

Food Maker Mesterlære

I samarbejde med FOF Aarhus kan vi  nu præsentere et nyt initiativ – Food Maker Mesterlære! Food Maker Mesterlære er et helt nyt initiativ taget af en gruppe unge frivillige i Food Maker. Formålet med mesterlære er at få håndelaget og teknikkerne frem i rampelyset, og skabe en kreativ legeplads, hvor unge i Aarhus kan være i mesterlære hos en ung fagperson for en aften. Vi vil nørde, eksperimentere og sammen dyrke en fælles madglæde. Mesterlære er med andre ord madnørdernes madmekka! Her er frirum til at lære, være kreativ og eksperimentere. Food Maker Mesterlære er altså din mulighed for at få en ekstra indsigt i håndelaget og blive inspireret af en passioneret ”madnørd”.  Temaet for den allerførste Food Maker Mesterlære er ”braisering og fritering”! Find begivenheden for aftenen på facebook.

Author


Avatar