Food Maker

Madglæde og Fællesskab

Food Maker har i ugerne 9-11 været på charmeoffensiv i Aarhus og omegn og spredt det gode budskab om Food Maker til byens unge. Vi pumpede dækkene på cykelkøkkenet, fyldte det med alverdens krydderier, mælk og køkkengrej og drog afsted på Kakaokaravanen! Undervejs på karavanen har vi mødt en masse glade unge til en god snak over en varm kop kakao. Cyklen har besøgt byens gymnasier og uddannesesinstitutioner lige fra Risskov Gymnasium til Navitas og ender sin tur på Egaa Gymnasium fredag d. 18 marts. Undervejs er Karavanen blevet besøgt af forskellige interesserede som byens borgmester, Jacob Bundsgaard, og rådmand for Sundhed og Omsorg, Jette Skive. Vi er glade for og stolte over, at de støtter op om Food Maker. Hvis du vil ha’ et dybere indblik i karavanen og se, hvordan det hele er foregået så tjek indslaget, som Risskov Gymnasium har produceret, herunder!

Author


Avatar