Food Maker

Nye veje til unges sundhed

Folkesundhed Aarhus bød d. 4. februar indenfor til Konferencen, ”Nye veje til unges sundhed” på Dokk1. Food Maker og kommunale aktører fra hele landet samt forskellige organisationer delte ud af viden og erfaringer. Det stærke fremmøde sikrede, at vi i fællesskab kunne inspirere til nye metoder og ideer i arbejdet med sundhedsfremme og forebyggelse. Food Maker lagde fokus på, hvordan kommunale aktører med fordel kunne benytte sig af metoderne fra Maker-bevægelsen til at engagere unge mennesker i egen sundhed.

 Dokk1_06

Der var stor interesse for emnet, og særligt deltagelsen af vores Food Makers og skarpe unge panel vakte stor interesse hos deltagerne. Deres deltagelse gav nemlig mulighed for, at salen kunne stille spørgsmål, og på den måde finde frem til hvilke initiativer og metoder de unge selv ønsker ført ud i livet. Særligt værdierne i Food Maker der lægger vægt på at indgå i ligeværdige relationer med de unge og overgive så meget ansvar som muligt til de unge og vise dem tillid, virkede til at vække interesse hos deltagerne på konferencen. Vi glæder os til at se, hvilke fremtidige initiativer maker-bevægelsens indtog i landet, kan være med til starte! Forskellige medier var forbi på dagen – se indslag fra dagen herunder: Indslag af TV2-Østjylland Aarhus Stiftstidende

Author


Avatar